Ben Sim Only

Ben Sim Only abonnement nodig? Dan ben je bij SimOnly.eu aan het juiste adres. Ben houdt er niet van om ergens ongewild aan vast te zitten. Je kunt daarom bij Ben op ieder moment je abonnement opzeggen, dit wel met een opzegtermijn van één maand. Bijvoorbeeld als je je abonnement op 1 Juni opzegt, dan stopt je abonnement op 1 Juli. Verder kun je er  ook voor kiezen om een 24 maanden Sim Only abonnement af te sluiten. Hierdoor kun je twee jaar goedkoop bellen, SMS’en en gebruik maken van internet.

Ritel

Sim Only

Ritel is al meer dan 20 jaar de detaillist in telecommunicatie. Met 22 filialen is Ritel momenteel marktleider in Zuidwest Nederland!

Lees verder »
GSMweb.nl

GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng: Gsmweb.nl - GSMWEB.NL

De nieuwste GSM telefoons en goedkoopste abonnementen vind je hier.

Lees verder »
Belsimpel

Sim Only-abonnementen van alle providers - Belsimpel

Bekijk alle Sim Only-abonnementen ✓ Vergelijk providers ✓ Abonnement Zonder Gedoe: geen papierwerk ✓ Beste Prijsgarantie ✓ Gratis nummerbehoud

Lees verder »
Ben

Ben.nl - Goedkope mobiele abonnementen en Sim Only aanbiedingen!

Ben je op zoek naar een goedkoop Sim Only of mobiel abonnement? Bekijk dan aanbiedingen van Ben ✓ Best geteste netwerk van NL ✓ Maandelijks opzegbaar

Lees verder »
Mobiel.nl

Sim-only abonnementen vergelijken en aanbiedingen - Mobiel.nl

Alle sim only aanbiedingen makkelijk vergelijken én kopen bij Mobiel.nl. Altijd nummerbehoud. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.

Lees verder »

Sim Only op maat

Wat zo fijn is aan Ben, is dat je zelf je Sim Only abonnement kan samen stellen. Dit kan zowel voor de tweejarig abonnement als voor de maandelijks opzegbaar. Zelf samenstellen kan door middel van verschillende opties te kiezen bij verschillende onderdelen. Zoals bellen en sms’en, internet bundel en extra bundels.

Vind je de informatie die je gevonden hebt op SimOnly.eu leuk ? Like SimOnly.eu op Facebook of volg SimOnly.eu op Twitter en deel met je vrienden de informatie over Ben sim only!

Voordelen van Ben Sim Only

Ben Sim Only brengt veel voordelen met zich mee Hieronder een aantal op een rijtje:

  • Je kunt voor een maandelijks opzegbaar abonnement kiezen
  • Kies een 2-jarig abonnement voor extra lage tarieven
  • Je abonnement op elk moment simpel en zonder kosten wijzigen
  • Nummerbehoud is bij Ben gratis
  • Betrouwbaar 4G netwerk

Ontstaan Ben Sim Only

Ben is begonnen in 1998 als een nieuw mobiel netwerk in Nederland. In 1999 werd Ben echt bekend door een reclame op de Nederlandse Televisie. Van dit moment tot begin 2003 was Ben de naam op het gebied van GSM-aanbieders. Eind 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile, begin 2003 werd de naam Ben omgedoopt tot T-Mobile.

Sinds 2008 is Ben weer actief als aanbieder van Sim Only abonnementen, tegenwoordig is het een zelfstandig onderdeel binnen T-Mobile en maakt ook gebruik van dat netwerk. Het bereik van T-Mobile is uitmuntend en je hebt in Nederland en over de hele wereld goed bereik.

Ben Sim Only met internet


Bij de Ben Sim Only abonnementen heb je de mogelijkheid om tussen verschillende hoeveelheden MB’s te kiezen voor je internet. Ook kan je er voor kiezen om 0 MB te nemen, bij deze keuze heb je standaard geen internet, maar als je eens een keer internet gebruikt kost dit een bepaald bedrag per MB. Ben laat de klant zelf kiezen hoeveel MB ze in hun abonnement met internet willen hebben. Zo kun je zelf zo goed mogelijk een abonnement samenstellen. Zo kun je voor veel MB’s kiezen als je veel internet gebruikt, denk maar bijvoorbeeld aan WhatsApp, Facebook berichten like of Youtube filmpjes kijken.

Ook kan je natuurlijk voor weinig MB’s kiezen als je meer van bellen en  sms’en houdt, maar wat je ook in je Sim Only abonnement wilt, Ben maakt het allemaal mogelijk voor jou.