Robin Sim Only

Robin Mobile Sim Only abonnementen hebben een onbeperkt aantal MB's, SMS en minuten voor een vast bedrag per maand! Zo ga je nooit over jouw bundel heen! Vergelijk alle 5 soorten abonnementen van Robin Mobile hieronder!

Robin Mobile

Robin Mobile™ is een geregistreerd handelsmerk. Alle rechten voorbehouden 2018. De SIM only voor onbeperkt aantal MB's, SMS & MINUTEN

Lees verder »

Welk Sim Only abbonement ga jij kiezen?

Robin Sim Only, Simpel, Ben, Vodafone…….. allemaal bieden ze geweldige Sim Only abonnementen aan. Op onze website Sim Only Europe vind je de goedkoopste Sim Only abonnementen op een rij. Je kiest eenvoudig het beste abonnement dat bij jou past door de beltarieven, de internetbundel, het aantal belminuten en het aantal sms’jes dat je wilt versturen aan te geven. Uiteindelijk krijg je een goed beeld van het beste Sim Only abonnement dat bij jou past. Bijvoorbeeld dat van Robin Sim Only. Of dat van Ben of Vodafone.

Door de aanwezigheid van zoveel Sim Only aanbieders in de markt als tegenwoordig, wordt kiezen en vergelijken steeds lastiger. Waar het vroeger alleen draaide om belminuten zijn daar ook nog eens veel keuzemogelijkheden bijgekomen in de loop der tijd. Misschien bel jij nog wel heel weinig. Op deze website kun je de aanbieders echter op allerlei parameters met elkaar vergelijken. 

Kiezen voor Sim Only, bijvoorbeeld van Robin Sim Only 

Nog altijd denken veel mensen dat ze het toestel dat bij hun abonnement zit niet hoeven te betalen. Een gratis toestel bestaat echter niet. Het maandelijkse prijsverschil tussen een Sim Only abonnement en een abonnement met toestel betreft de afbetaling van jouw nieuwe telefoon. Vergeet je na twee jaar je abonnement aan te passen, dan betaal je nogsteeds een extra maandelijks bedrag terwijl het toestel al is afbetaald.

Regel daarom zelf een mobiel toestel, dan kun je kiezen wat je wilt. En sluit daarnaast een Sim Only abonnement af. De simkaart die je dan krijgt stop je gewoon in je mobiele telefoon en bellen maar. Iedere maand tegen de gunstigste tarieven. 

Op deze website kun je de verschillende Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken. Bel je veel dan kies je voor de ene. Verbruik je juist veel data dan neem je gewoon een andere die beter bij je past. Kies bijvoorbeeld voor Vodafone, Ben of voor Robin Sim Only.