Vergelijken van Sim Only abonnementen

Vergelijken van Sim Only abonnementen

Op deze website kun je de sim only abonnementen vergelijken van zeer veel aanbieders zoals Ben, Vodafone en Robin Mobile. Sim only abonnementen zijn per definitie gunstig geprijsd en het laatste decennium heeft de mobiele beller toch al steeds meer waar voor zijn geld gekregen door dalende tarieven. Maar vanzelfsprekend wil jij ook vandaag de dag toch gewoon het abonnement dat het meest gunstig is geprijsd voor jou. En dat abonnement kies je hier door sim only abonnementen te vergelijken. 

Vergelijk Sim Only 

Sim only vergelijken doe je het beste op deze vergelijkingswebsite. Er zijn tegenwoordig zoveel providers en zoveel abonnementsvormen. Zie daar als hedendaagse smartphone gebruiker nog maar eens wijs uit te worden. Wanneer je al over een eigen smartphone beschikt is een sim only abonnement natuurlijk sowieso een economisch zeer gunstig abonnement. Je betaalt dan immers alleen voor het aantal belminuten, dataverkeer en sms’en. 

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt

Misschien is voor jou vooraf al duidelijk voor welke aanbieder je wilt gaan. Kies dan de naam van de provider. Wil je echter aanbieders met elkaar vergelijken kies dan voor “alle netwerken”. Maak daarna een aantal speciale selecties ten aanzien van het abonnement dat jij wilt. Geef aan:

  • Wat je dataverbruik is.
  • Hoeveel belminuten je nodig hebt.
  • Welk aantal sms’en je wilt versturen.
  • Wat je maximale prijs is.

Vervolgens kun je onder andere ook nog aangeven of je graag gebruik wilt maken van het 4G netwerk en hoe lang je een abonnement wilt. Je kunt hier kiezen uit 1 maand, 1 jaar en 2 jaar. Als laatste kun je nog aangeven of je al een abonnement hebt en deze wilt verlengen, of dat je een nieuw abonnement wilt. Door je selectie blijven alleen de sim only abonnementen over die aan jouw criteria voldoen en die je met elkaar wilt vergelijken. Je hebt in één klap het volledige overzicht en kunt je eigen keuzes maken. Dat is beter dan je te laten leiden door de vaak niet objectieve “mooie praatjes” van de individuele providers zelf.

Heb je eenmaal het abonnement gevonden dat bij jou past, dan surf je direct door naar de website van de aanbieder zodat je het sim only abonnement na het vergelijken direct ook kunt afsluiten. Handig toch.